Saturday, May 8, 2010

:: Haha..i Got It!!! ::

Semalam, aq keluar dengan teman2 lama..suda lame kite tidak bersua ye kawan2 walau jarak rumah kita hanye sejengkal..ini adalah angkara masa yang selalu membataskan segalanya..ngeh3..mule2 pegi sekolah sebab mmg tujuan utama nak amik sijil spm. then jumpe ckgu2 yg ade..yelah kang xjumpe kate sombong pulak anak murid dia ni..haha..whatever..lpas amik sijil, lepak2 kjap pegi minum..perghh, kantin skola lame aq da upgrade kot..harga pn da standard u je..hahahaha..u aq lagi murah kot makanan dia..kih3..xpe2, xkesa pun sume tu..lpas mkn + ngumpat2..aishhh,, ape tu??xbaik taw..hahak!..then, aq, pa'an n nadia pegi kebando untuk bershoping..yeaahhh..i loike!!!tp window shoping je kot..mane ade fulus maa...







destinasi pertama pergi ke kedai abg nadia dekat bustand segamat..ceh3, aq nk promote kedai dia ni..mari2 semua, jemput datang, jemput beli, jemput la sedare2 dtg ke kedai nadia yang ade kt bustand segamat tuh..name kedai dia 'Asmah Beauty Collection'..jual baju2, kain2 pasang, selendang, tudung, kerongsang and pin tudung yg latest2..and yg specialnye kedai tu kain2 dia sume dtg dari indonesia..jauh tuh..


oke, cite sal kt bustand tu, aq ni jalan, punye jalan, punye jalan..tbe2 kat sebelah kedai nadia tu ade kedai jual CROCS!! OMG!! i fall in luv with it..tangan n kaki ni da gatal belek2 kasut crocband tu..ape lagi..dtg la suare2 sumbang yg menghasut..beli la alin, beli la..cumil tu!..hahha..xnk duit xde,lain kali ok..ala, beli la,,beli je lpas ni da xde..cantik tu..alamak, hati da merenyam je ni..aq ape lagi..amik  kasut saiz 6 terus beli..haha..akhirnye!!! I got it! 1 crocband in my hand..haha..terus pakai..tah pape..

kami kawan baik! sume nak same!
see, aq da beli ape yg aq nak selama ni..haha..mmg tah pape setakat crocband tu..xheran..tp aq pe de hal..ske hati r, aq punye kaki..ske kaki r..ehehehe..then, lpas beli crocs tu trus kuar pi banda bawah..segamat ade banda atas n banda bawah oke..i prefer kt bawah sebab byk choice..hmm, singgah Bandar Utama, nadia beli mcm2..aq dgn paan tgk je..huhu..lpastu saat yg ku nanti2 kan, nadia nak blanje mkn..wah!!! i loike!! ape lagi..destinasi pilihan, OLD TASTE je..layannn..menu utama dalam kpale otak 'Chicken Chop'!
Rite, order pliss!


yummy2..delicious..nak2 kalau orang blanje..agagaggaga (ktawa poppye)..thanks nadia..jasamu dikenang..perut alin sangat kenyang..weeee...then, truskan pjalanan pegi kedai survenir lak..nadia ni mmg pantang tgk teddy bear,,ade je yg dia nk beli..mcm bese, alin dgn paan tgk je..hihi..last destination, pegi kedai gambar untuk cuci gamba la..sambil2 amik gamba..haha..

okayh, let called it a day! nice trip! luv u all..nnti kite jalan2 lagi ye kawan2..daa..cau cin cau..

2 comments:

dayangredzuan said...

wah seronoknye siap makan chicken chop..aku nak report ayah chik..
kamu makan x ngajak..

miss alinto said...

weh3....mmg sedapp!! kah3..
ko jangan r report kt dia..aq xde duit nk blanje..ni pn kembo yg blanje..huhuhuhu