Monday, May 3, 2010

:: Senyuman Paling Menawan::

Wuhuu..
Cik Alin kene tag oleh kakak untuk join contest Senyuman Paling Menawan anjuran Cik ChentaZetty. First time jugak ni sebenarnye join contest ni. Tapi mane datangnye pengalaman kalau xpenah mencube kan.


Ni poster contest. Ni la owner contest ni..fuhh..dia senyum mmg "care" la..

Syarat-syarat nak join contest ni adalah seperti berikut :

1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
2:1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat*
3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4:gambar BERSEORANGAN..... (kalau atok nenek nk join tgu next contest k)
5:mestilah menjadi follower miss chentazetty
6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman.. (jgn woo skng semua stok saman2 je)
xpayah u alls nak peningkan kepala....syarat2 senang je.... tunggu ape lagi... tarikh penyertaan tutup pada...jeng jeng jeng..... 20 mei 2010..

pastu explain...nape anda suke senyum.... senang je kan????

*Hope ade chance nk grab hadiah tuhh! haha..(nk gelak jaat macam cik zetty jugak)..hahak2

OK! Ni la gambar Cik Alin yang tersenyum ala-ala kambing gitu..haha..tbe2 kambing pulak. What de hal??


Kenapa saya suke senyum??

Hah! Semestinye kerana senyuman itu satu sedekah dan sangat menawan di mata sang pelihat. Kalau xsenyum nanti muke Cik Alin nampak garang..wakaka. Garang ker?? Ye kot..hehe. Act, senyum ni salah satu cara berkomunikasi yang baik. Mesti ramai yang setuju kan?! Kalau xsenyum nampak macam ade banyak masalah. Nanti ade je suare2 sumbang yang cakap "kenapa muke dia cmtu? Xnk senyum langsung! Menyampah!"..haa! tengok tu kan da ade yang cakap menyampah..xsuke la cmtu k. Senyum la selagi mampu. Ikhlas ke x tu hanye Tuhan yang tahu..tapi Cik Alin mmg suke senyum pn..weee...senyumlah, senyumlah..ahhai cek mek molek! ngeh3!

Dan syarat yg terakhir..
Kepada Mereka-mereka yang sentiase tersenyum :


*hope ramai yang join contest ni bagi menambahkan kenalan dan sekaligus dapat menambahkan senyuman-senyuman manusia yang ade di dalam dunia ni. :) Betol tak Cik Zetty??

Sekian, senyum jangan tak senyum!

8 comments:

shey said...

lalink ! i tade gbr senyum sokmo , kikiki . pastu pastu , follower i ta sampai 4 , so boley maap kan ta ?? teehee

nadia said...

u gave me ya ?

i'll reply it tomorrow.

thankss sista.

:DD

dayangredzuan said...

hamboi cik alin senyum..
menawan abg polis..
tp bukan polis kampus

miss alinto said...

shey,..up to u la dear..
it's ok..
heehee..

twins, ok sis!

dayang, senyum utk menawan..wakaka

bel4cker said...

bhahahaha...alin2..

miss alinto said...

nape black? kau pn berminat nk join ini contest ka?

join la..

dialu-alukan..

Anonymous said...

hahaha.. black x pyh senyum pn da menang... senyum kambing.. kikikiki

miss alinto said...

haha..
tau xpe..