Monday, June 28, 2010

: Futsal :

Sebelom tido nak bagitau yang aq sedang kesakitan yang amat dibahagian peha..
Semua ni gara2 main futsal lah..haha..
Padan muka!!!
Eleh, pe de hal derr?? Aq suka!
Ini menunjukkan yang aq sangat bersungguh2 ketika bermain..hahaha..
Credit utk diri sendiri walaupun nset sendri xde credit..ngarut!
Futsal ni aq wat konon2 nak jumpe mmbe2 sekolah dulu..saje wat event kat FB...
sambutan agak meriah...kot...hehe..
Xpe2, yang penting aq sendiri merasakan kepuasannye!
nak tau kenape??
sebab aq tgk  'STAR' yang join futsal ni injured lebey2 lak...kiteorang ni xde pape la sgt..
kesian mereka..padahal main dengan perempuan, biase2 suda r..huhu..
tgk da bengkak kaki la, injured kat siku, perut, bahu...n semestinye kat pinggang..
da mcm OKU pn ade...lantak kamulah!

Layan...

 jom mulekan!!!



 yeah...gol dlm tangan!! haha..
 Cik Mus senyum walaupun keletihan main kejar2 bola..hehe
 hehe..saya suke!

Lepas penat kejar bola, kami berMC'D pulak...sedapnyerrr air sejukkkkk!!!






Syiokk jumpe kawan2 semua..alhamdulillah ape yang dirancang menjadi kenyataan dan berjalan lancar. Pada mereka2 yang xdapat join, lain kali kite wat sukan lain pulak ye...
Tu saje penceritaan Cik Alin untuk malam ini..hehe..

Terima kasih banyak untuk mereka yang hadir..
Cik Mus, Zalyqha, Izaine, Apip, Fikri, Azwan, Nuar, Fazely, Alan, Hery, Ani, Qila, Muadz, Akmal.

p/s : main futsal xsakit pn kalau korang stretching dulu...kalau main terjah je bola tu tanggunglah akibatnye sendiri..huhu..

14 comments:

syAzAnA said...

futsal. dah lame xmain. nie yang mengidam nie. huhu. jelez wooo.

Cik Alin said...

syazana, mengidam pulak dh..haha..jom wat team futsal malaysia bagi mereka2 yang mengidam nak main futsal jek...haha

shey said...

u maen futsal ke u tlg jerit je mcm i ?? ngee~

Nine said...

Seronok tgk aktiviti nih...futsal mmg best...odw weekend nih kut :)

Cik Alin said...

eh, i yang organize event futsal ni la shey..mesti la i main...rugi bayo mahal2 tp jerit2 jek watpe kan..huhu..

Cik Alin said...

nine, u r rite! enjoy this moment especially with frenzss...

cayok2 for dia weekend k..hehe

Munira Muhiyddin said...

wah , wah . sume main futsal
cik mus pown joinn
nak ekottttt :DD

Cik Alin said...

hehe..futsal best!!

nk join...jom3!!

dtg segamat k..huhuk..
thanks moon...

dayangredzuan said...

dah men futsal pastuu g mcd lak..
tu maknenye pe???
dah busuk2 g mcd..ish2 sape aja ni..heheh...
wei bnyk update..jadi org kaye nuff la pas ni ganti black

Cik Alin said...

tu maknenyer saya da bjangkit dgn mahmod..MC'D jek..hahaha...

ala, bukan aq sorang jek yg busuk kat ctu...sume busuk..wakaka..

mne de..lom ley kalah kan black tuh, dia otai..haha

cik helena said...

taringin nak futsal tapi tak pernah lagi :P

Cik Alin said...

ok, jom cek hel...anytime jek..

Cik Bucken said...

sakit2 sbb x warm up dlu la ini..uhuhu..

Cik Alin said...

Tau xpe Cik Bucken, mmg masuk2 gelanggang je terus kejor bola..xmemasal..haha