Wednesday, July 7, 2010

:: Ade jek bahan nak wat lawak ek ::

Salam..
Ape khabar semua?
How your day?
Huhu..
Kali ni nak cerita pasal membe2 kelas Cik Alin.
Budak2 DDM 1 (Diploma in Mechanical Engineering)..
Almaklum la majoriti dalam kelas semua lelaki kan..so, bahan2 eksperiman mereka adalah kami golongan perempuan ini. HUISHHH!
Jgn la fikir eksperimen pe lak ye..
Hanye bahan untuk gurauan semata..
Lelaki kan suke mengusik perempuan..paham2 jela..

ok2! Straight to the point..!

Tengok gambar ni. Perhatikan dgn fokus ye kawan2.

Membe sorang ni memang suke berposing dengan muka cumil dia tu..hobi dia la katekan!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nak dijadikan cerita, budak2 lelaki pn mulelah copy gaye dia cmni..

Hahaha..aq tau ni keje sape. Ingat blurr2 ni xley cam ke?? Siap la korang balik u nnti..!

Haha
=D

Kawan Cik Alin yang muke kene copy tu name dia Jaja.
Jaja ni blurrr mule2 tgk pic lagi satu ni, last2, baru dia pasan bile Cik Alin tunjuk kat dia dua2 gambar kat atas ni..

Mula2 dia geram, pastu dia berdekah3 ketawa..haha..layann..

Ade2 jela budak2 ni..

12 comments:

dayangredzuan said...

hahah aku pun macam perasan tau..kt fb kan..
lawak siak..
ade je si tok tu..

Cik Alin said...

ha'a kat fb la..
doang tag jaja..
tp black yg post..haha

Syukie said...

Hurm...mereka ni kembar ke, atau saje pose yg hampir same??
adakah mereka ada kaitan?

Cik Alin said...

mereka bukanlah kembar..
xseiras langsung pulak tu.
mereka berkawan...
hanye gurauan rakan sekelas..

nas said...

ahahhaa..klaka ar...
ade hati nak tiru..
ala,shoe jerk pics dye..
ehehhe

Norasikin said...

Untungnya budak sekarang ni. ada blog utk simpan kenangan.

Cik Alin said...

nas, tula..ade hati nak tiru...
exam tiru, sume nk tiru..ops..haha
juz 4 fun k..ahaks

Cik Alin said...

Puan Nurasikin,
zaman semakin berubah..
dulu lain sekarang lagi lain kan..
Yang penting simpan kenangan tu tetap dalam ingatan..
Terima kasih singgah belog ini.

echah mashuri said...

hahaa...tomei2.

Cik Alin said...

echah, ha'a sgt tomei..huhu

suri said...

alahai..manisnya semua kala lawak di buat.hehee

Cik Alin said...

suri, manis cm gula x?
miahahaha...