Monday, July 5, 2010

:: Follower yang ke 100 ::


Untuk entry kali ni Cik Alin nak mengucapkan terima kasih dan TAHNIAH kepada blogger bertuah, NAS yang menjadi follower  ke 100 belog My Inspiration ni.. 

Ala, baru seratus..almaklumla, baru lagi tulis belog..huak3! Heeee..suke3! Tapi Cik Alin jugak ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua follower Cik Alin kerana sudi bertandang dan follow belog ini. hehe..lain kali datang lagi dan jangan lupa klik my baby nuffy kat atas tu ek..hihihi.

Apa yang saya tahu pasal NAS ni, dia belajar dekat UITM Shah Alam on Bachelor in Accountancy. Mungkin dia ni lepasan matrik kot..huhu..
Tambahan +++ dia tua setahun dari Cik Alin..agagagaga..tu jek.
Btw, thanks NAS dan semua follower dan yang sudi datang ke belog ini.

Luv u all, mmmuahhh!

8 comments:

nas said...

wahhh...
adeer entry special buatku..
ahahaha..
terharu sangat...
anyway keep in sentuh eh..
ehehehe
tak tau nak cakap ape..
bangga sangat nih..ehehe

Cik Alin said...

nas, thanks k..
u pn same, keep in sentuh yek..hehe..
entry bese2 je ni..
:)

Sofia said...

eh2..macam ku kenal ini mamat.. keke
ingatkan boyfren cik alin tadi...

hehehehe

a i d a ; said...

eh eh.
nas la.
huhu.
dia ni classmate aida. :)

iqbalsyarie said...

saya follower ke 123!!!yeaahh!!nombor yg saya suka!hehe

Cik Alin said...

sofia, knal ea..
eh, xkan la follower ke 100 ni bf cik alin, patotnye bf tu follower no 1..huhu..
kidding!

Cik Alin said...

aida, thanks gtau..cik alin baru tau dia clasmate aida..huhu..

=)

Cik Alin said...

en iqbal syarie, saya pn suke nombor itu..terasa ingin tulis entry pasal anda pulak..hehe