Friday, July 2, 2010

:: Award Stalker Terhebat ::

Salam..
Hari ini Cik Alin dapat award lagi..
Wee..
Oleh itu jutaan terima kasih diucapkan kepada my lalink Cik Belog yang sudi mengawardkan Cik Alin dlm dunia blogging ini..hahak..ayat sekema..ekeke..
So, kene la jawab tag dulu kalau nak terima Award Stalker Terhebat ini!

 Tadaaaaaa!



1)Bagaimanakah anda menjadikan blog anda sebagai medan dakwah?

Sebenarnye blog Cik Alin ni lebey kepada cerita kehidupan seharian je..aktiviti suke2 yang Cik Alin wat. Kalau nak berdakwah tu insyaAllah akan diselitkan dari semasa ke semasa.


2)Sumbangan selama anda menjadi blogger?

Sumbangan pulak ye, ehm..Cik Alin suke tambah follower orang..heeeee...lagi satu ofkos la sbb pakcik nuffnang kan..kite same2 klik2 nuff kawan blogger yang lain. Terima kasih jugak kat korang yang klik2 my baby nuffy tu ea..insyaAllah Cik Alin akan buat benda yang sama untuk korang..


3)Apa yang anda dapat sepanjang jadi blogger.

Sangat bermacam info yang Cik Alin dapat, lebey2 lagi dari rakan blogger yang aktif berblogging. Suke tgk pencapaian mereka, dan berhasrat ingin menjadi blogger yang kekal aktif bersukan dalam acara jalan kaki blogwalking..hehe


4)Blog yang macam mne anda suke stalk? (pada pandangan anda)

Blog yang simple, penuh info, lawak, dakwah, dan yang paling penting sekali belog yang banyak tips2 berguna untuk mase hadapan..haha

5)Tag lagi 5 kawan anda.. 
Dengan segala hormatnya, Cik Alin ingin menyerahkan award ini kepada calon2 berikut :

Sekian, dan tahniah kepada penerima award seterusnye..
Jawab jangan x jawab je kawan2..
Heeeee...





2 comments:

Farihah Ahmad said...

aku pn sbb pak cik nuff. biar jujur. HAHA.

Cik Alin said...

xpe2..
pakcik nuff ni mmg suke kite mengeratkan silaturrahim antara bloger2..hehe
terima kasih atas kejujuran anda yek farihah..
heee~