Tuesday, September 21, 2010

:: Abang Yang Baik ::

Alhamdulillah 
Kaki Cik Alin suda semakin ok..
Thanks kawan2 yang datang ke rumah beraya ye,
even korang kata
"kami datang bukan nk raye, tapi nak melawat"
haha.,
yela2, aq kan sakit..so korang perli r ni kan..
xpe2..
terima je..
huhu

Tapi xsangke pulak ade sorang abang Cik Alin ni..
Baik punye offer nak urut kaki adek dia..
huhu
sob~sob~sob..
terharu..


 urut2 manje gitu..haha


thanks to Azlan Je..
walaupun last part kau urut tu ko tekan2 kaki aq "baik punye"!
perghhhh..
mmg aq xkn lupekan jasa kau ni ha..haha..

2 comments:

iqbalsyarie said...

wahhh...pandai ye dia mengurut :)

Entry Baru:
-Andai aku tahu.....
-Kisah Dua Perut

btw,baguslah kamu dah okey.selamat hari raya(oh!terlewat~)

Cik Alin said...

iqbal, pandai la sangat yek..huhu..
btw, thanks..