Thursday, October 7, 2010

:: Alhamdulillah..19 ::

7 OKTOBER 2010

 

Terlebih dahulu Cik Alin nak ucapkan SYUKUR kepada Allah yang masih memberi keizinan kepada diri ini untuk menjejaki umur 19 tahun..(saya masih muda lagi sebab saya masih belasan tahun..hehe)

Cik Alin nak buat interview dengan diri sendiri la..

Reporter : Selamat Hari Lahir Cik Alin!

Cik Alin : Terima Kasih!

Reporter : Ade rase ape2 x sebelom masuk umur 19 ni?

Cik Alin : Em, biase je.

Reporter : Apa perasaan anda bila detik 12 malam tu dah nk tiba?

Cik Alin : Em, sebenarnya saya dh detect kepala rasa macam nak tingtong jek.. Tapi disebabkan malam tu ade kelas Safety Engineering, saya gagahkan diri jugak untuk pergi.

Reporter : Wah, sempat lagi detect ek?

Cik Alin : Ahha..kidding..!

Reporter : Apa aktiviti anda sepanjang menunggu detik 12 itu tiba??

Cik Alin : Lepas kelas, kawan saya DAYANG beria memaksa saya untuk pegi minum2 dekat kedai. Saya xnak pn sebenarnye. Tapi akhirnya mengalah dengan pujukan dia. Hmmm, jom3!

Reporter : Oh, malam tu pergi minum2 la ye? Dengan sape je?

Cik Alin : Dengan rakan2 sekelas...ramai jugak la..

Reporter : Mesti seronok kan?

Cik Alin :  For sure! Saya memang sangat gembira kalau keluar dengan mereka.

Reporter : Hoho..Good to hear that!

Cik Alin : Thanks.

Reporter : Lepas minum2 pegi mane pulak?

Cik Alin : Oh, xkemana. Kami terus pulang ke rumah.

Reporter :Pukul berapa ye mase tu?

Cik Alin : Emm, 11.30 malam kalau xsilap.

Reporter : Awalnye balik..?

Cik Alin : Awal ke?

Reporter : Hehe..dah nak dekat pukul 12 tu kan..

Cik Alin : Huhu..yup! And u know what happen??

Reporter : Then what happen??

Cik Alin : Someone called me, waiting infront of my house and then give me a sweet present!

Reporter : Wow..who's that?

Cik Alin : My friend la..hehe

Reporter : haha..Ok..

Cik Alin : Don't ask me what kind of present inside that fancy paper bag k!

Reporter : Ops! Baru nak tanye kot..

Cik Alin : hehe..u late!

Reporter :Ok, then??

Cik Alin : At 12.00 a.m, my housemate sing a luvly song for me.. Thanks DAYANG & JAJA.. Tibe2 kan jiran sebelah rumah tepuk tangan..hahah..sO funny..

Reporter : Really??

Cik Alin : Yup..nampak sangat suara kami2 di dalam rumah tu dapat merentasi dinding2 mereka2 yang berada disebelah kan..HAHA.

Reporter : Haha..anyway, Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran yang ke 19 Cik Alin!!

Cik Alin : Thanks again.

Reporter : Ade nak buat ucapan untuk rakan2 yang lain x?
Cik Alin : OHH!! Ade2.. Disini saya ingin mengucapkan bebanyak terima kasih kepada kawan2 yang sudi wish dekat saya malam td. Semoga Allah memberkati kita semua dalam apa jua kita lakukan..InsyaAllah...Amin..


9 comments:

Hairil Rizal said...

Ni la akibatnya bila tak berhubungan dlm FB.. tak tau birthday date.

HAPPY BiRThday Cik Alin!!
19th years old? Hmmm... lama dah Warlord meninggalkan angka itu.

dayangredzuan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Alin said...

en hairil, huhu..
sory..

Thanks 4 the wish..

=)

bel4cker said...

wakaka.. xberagak pon nk melalak mlm2.. smpi jiran pon dgna.. haizz..

Cik Alin said...

black, xsengaja la..
xpe r, jiran2 pn da biase kot..haha

hajar91 said...

huhu......=)...
nk sweet present 2..lalala

boloq said...

katak!!
hahahahahaa

Cik Alin said...

jaja, kan aq da bg ckit..hehe

Cik Alin said...

boloq, bukan katak la!
haishhhh!