Saturday, October 30, 2010

:: sampai hati korang ! ::

"hmm..
ape yang diimpikan sejak awal sem punah begitu saja !
gara2 mereka yang aq xkenal sumenye jadi berantakan !
marah ni !!!!!!!"

"tapi apekan daya..
aq xmampu menunjukkan kemarahan dihadapan mereka..
hanya hati yang rasa terhentak !
ok terima kasih kawan."

tu la luahan hati
keluh kesah sejak semalam
sebab xdapat main catur bistari dekat UPM
peringkat kebangsaan IPT tu beb!
ish!

Cik Alin dapat call,

caller : alin, akak nak bagitau yang group alin 4 ade orang yang tarik diri.

Cik Alin : ha ??!! kenapa ?

caller : hmm, ntah la. last minute doang gitau. lagipun doang kan junior. mst doang rase takot nak main.

Cik Alin : macam tu pulak ?

caller : ye. so, sekarang ni mcamne? alin nak tarik diri atau cmne ? kalau alin xnak main akak pulang kan duit.

Cik Alin : emm, alin kene bincang dgn team mmbe yang lain.

caller : ok. tapi kalau alin xnak main alin bole ikot. jadi pembantu akak nnt. nnt alin bole tgk suasana game kat sane.

Cik Alin : ohh, xpe. biar alin bincang dulu ye kak.

caller : ok.

habis bincang dengan mmbe lain, doang sume frust and terus xnak main. so, keputusannya memang kiteorang xakan main untuk game kali ni.

then, Cik Alin type kat kakak tu ckp xjadi la main. dia pujuk suruh ikot jugak. sorry !
my answer still the same. xperlu pujuk2.

Cik Alin decide terus nak balik segamat..
jaja setuju je..


sebelom balik akak tu msj lagi..
"alin, puan tu suruh alin ikot la. jadi peserta tambahan. alin nak join x ni ?"

"ouhh, xpe la kak. alin dah nak balik segamat pn ni "

"tu la, akak da gtau yang alin nak balik kampung, tapi puan tu suruh tanye jugak"

"xpela, sory kat puan tu sebab xdapat nak memenuhi permintaan beliau"

"ok, xpe..sori jugak ye dik"

"hehe, do the best ye kak kat sane!"

"orait, doakan kami"

dalam hati ni memang mengharapkan UTHM menjadi juara.
aminn..


kepada adik2 yang tarik diri tu, kenapa la korang xtarik diri mase kat game sane je? 
baru gempak beb!
akak frust ni dik!
dr awal sem mmg aim nak lawan kat sane
bukan senang nak dapat peluang cmni!
 tapi korang....hmmmm!
terima kasih banyak2!
sayang korang lebih r!

18 comments:

juanghidup said...

rilek2... tkpa. maybe bkn rezeki. klu nk wakil, join kitaorng. men silat. ble jd wakil kbngsaan lg. hahaha...

Cik Mus said...

bom je diorang... eh !
nak buat mcm mana, mungkin mereka belum bersedia untuk menghadapi cabaran.. doakan supaya mereka akan mampu pd masa hadapan :)

Hairil Rizal said...

Masih ada peluang masuk next year ke?

dayangredzuan said...

xpe lin..bukan rezeki tu..
ade sebab kn..
seperti mane aku x kuar ngn sape2 mlm td pun mungkin ade sebab..
hehe..
pasal game tu let think positive..

dayangredzuan said...

cont..
kite kan x byk training dgn diri sndiri lagi..ape kate kite mantp kn team kite dulu..haha..kobar je lebih..pastu kang aku jugak yang xdpt main..sory sbb komitment bnyk sgt..

hajar91 said...

xpe alin...kite le men tok sems dpn...kn tmpt kite jd tuan rumah....kite men btol2 k....
=)

Cik Alin said...

faisal, haha..good suggestion..
tapi xley r nak main silat..
rase xsedia langsung untuk semua ni..

Cik Alin said...

mus, kalau doang da tau xmampu cakap awal2..ni da nak pegi baru cakap. sape yang x panas kan! haissshh..

Cik Alin said...

warlord, insyaAllah masih ada..
hehe

Cik Alin said...

dayang, tgh mempositifkan diri la ni..sbb tu balik kampung..

ye, ye...kita kene belatih dekat semua kfc yang ade kat malaysia ni..nnt bole mkn kfc free..haha

btw, good luck 4 ur game at gopeng!

Cik Alin said...

jaja, ye ye..
hope kamu bole jadi banker terbaik utk team kita ye yong !

naz said...

mesti hebat main catur ni..kasparov pon kalah ni...hehehe

Cik Alin said...

naz, xde la hebat mane pn..bole main suda..hehe

hiro said...

grr.

hiro said...

grr.

Cik Alin said...

hiro, geram ker ??
huhu

Anonymous said...

sy suda folo kamo0..hee..:D

kela0t said...

sy suda folo kamo0..:D