Thursday, November 18, 2010

:: Tolong bagi idea cmne nak dapat dengan cepat benda alah ni ! ::


Gambar - ehsan pakcik Google

info klik sini..

Ntahla, tibe2 minat membuak2 suruh dapat kan DSLR ni..
D300S model NIKON

act , xsemestinya yang ni je aq nak..
tapi ade la perunding imej barang ni cakap dengan aq..
" kumpul la duit PTPTN tu beli model ni dulu.. "
mantap kot..

Any suggestion or ade ape2 info cmne nk peroleh bnda alah ni dengan cepat dan mudah ??
share2 la..
jgn kodukut !
huhu

12 comments:

Cik Mus said...

cari secondhand punya. lalala

Cik Alin said...

ala, xnak la 2nd mus..
nk rase gak yg 1st hand..
huhu

dayangredzuan said...

maaf saya tak boleh tolong anda untuk dapat kan kamera ni...
tapi saya boleh dapat kan model2 untuk anda...

winkwink auwww...hahaha

Hairil Rizal said...

Nak dapat dgn cepat?

Buat loan Bank Rakyat..kelulusan segera pastu beli la dgn segera!

OK?

Cik Alin said...

dayang, model mmg belambak..
tapi kemera xnampak2 pn..
huhu

nak sangat ni..
sob~sob~sob..

huhu

Cik Alin said...

warlord, ouhh..takotnye nak pinjam dengan bank..

hahak..

kalau dah keje baru la ade beran nk buat loan..huhu

dayangredzuan said...

ok cuti ni kite start menabung k..xmo sedih2...biar simpan sehari seposen pun..sikit2 lame2 jadi bukit..eh tp skang kite nk gunung..sbb kamera mahal sangat..wakaka

Cik Alin said...

wakaka..
betol jugak tuh..

cik helena said...

saya suka ditangkap gamba..hehe!

Cik Alin said...

haha..
same la kita cik hel..

Haffiz MohdNoor said...

berape erk harga,, camera nih??

Cik Alin said...

lbey kurang 5k n ke atas la hafizz..

berminat ke ?