Wednesday, December 15, 2010

:: Final Exam + Semangat Purple ! ::

Assalamualaikum,
Suda lama Cik Alin tidak menaip entry baru..
Mood tarak sampai ag..
Today at Manjung, Perak baru ade mood nak taip entry..

TAPI...
ni cite final exam yang baru abis 10 Dis yang lepas..
arini baru nak cite..hehe

Last paper, subjek kesukaan Cik Alin,
Kemahiran Penyeliaan..huhu..
Faveret ke ??
wakaka..

Masa paper Thermodynamic,
kami (Cik Alin, Dayang, Jaja) pakai baju kaler hijau..
sebab tu faveret subjek Jaja..huhu

Masa paper Sains Bahan,
kami pakai baju kaler pink..
sebab tu faveret kaler Dayang !

So, paper last Cik Alin punye turn la..
Mesti kaler Purple Okay !

See !

Hehe..i loike !

Sebelum exam
Cik Alin baru perasan ada benda alah ni..
ni kempen yang dibuat MPP..
"SAY NO TO CHEATING !"
Xmo tiru2 dalam exam k !
Anda boleh didakwa !

Kami tekad untuk tidak keluar awal mase paper last aritu.
Yela, da last2 ni da xtension nak pikir next paper ke ape kan.

Bila pengawas peperiksaan kate
"masa menjawab sudah tamat.."
kurasakan syukur sangat2 sebab akhirnya habis juga peperangan yang ku tempuh sepanjang 3 minggu tu !

Jom lihat wajah2 keriangan kami..

HAHA..macam nak tumbuk orang je !

Suke nye Dayang !

Si kembar lain parent ni pn gembira xterkata !

Suasana di F2.


Alhamdulillah, exam da abis !
Balik rumah sewa start la kemas2 buku yang ada kat atas meja tu..
And start la packing baju untuk pulang ke kampung tercinta !
rundu..rindu..rindu !

Semoga Allah memberkati usaha kami..
Kurniakan lah kami keputusan yang cemerlang.
Aminn ya rabb !

8 comments:

dayangredzuan said...

sains bahan?????faveret aku ke???hahhaa...
itu subjek faveret untuk tido ketika belajar adelah..haha

Hairil Rizal said...

Bolehku bayangkan bagaimana gembiranya diri selepas abes exam.

Rasa mcm ada batu besar sudah alih dari atas kepala!

Cik Alin said...

dayang, tp see the result !!
u r the best among us rite ??

Cik Alin said...

warlord,betol tu..
akhirnye batu tu da dilepaskan kelaut..huhu

cik zaza said...

subjek ikut wane baju pulak..hehe.
gud luck neh!xD

Mr Silent said...

all the best... :-)

Cik Alin said...

cik zaza, semangat nak jawab paper tu !
hehehe

Cik Alin said...

Mr. Silent , thanks !