Monday, August 30, 2010

:: Sorry Sayang ::

Assalamualaikum.
Salam sejahtera.
Selamat Berpuasa kawan2..

Pertama-tamanya, Cik Alin nk menyusun jari memohon maaf atas ketidak prihatinan Cik Alin kepada blog kesayangan Cik Alin ni...sory dear kerana telah membiarkan kamu tanpa bertuan selama beberapa bulan..ohh,, sayunya hati mengenangkan peristiwa ini...huhuhu
BUT DEAR,,
 U R ALWAYS BE MY INSPIRATION BABE!

Sorry jugak untuk sume rakan2 blogger sebab Cik Alin xsempat nk bkunjung ke rumah korang..
Dah dekat2 nk raye ni mesti korang hias blog2 korang kan..blog raye la katekan..huhu!
Mesti meriah gler ni...
Xsabar nk BW..
Ape kate jom wat contest blog raye paling dasyat?????
ahaks!!
Tapi korang la yang wat n anjurkan..
Cik Alin just tengok2 n join if can..hehehe

Sesungguhnye banyak cerita karut n mengarut yang Cik Alin nk kongsikan dengan korang, tapi.......
teng...teng...teng....
masa Cik Alin untuk on9 tu sangatla terhad sejak duduk dekat umah sewa ni..
Proposal untuk memasang streamyx wifi kat umah sewa sudah disiapkan, tapi masih belom berkesempatan untuk dihantar...
Hal ini kerana sebagai student yang berwibawa, masa untuk  ke TM POINT tu mcm xde je..
Tapi xpe, InsyaAllah..kami akan usahakan selepas raya nnti k..
Bila da ade tenet, barulah syok nk BW..yeaahhhh!

4 September ni Cik Alin balik Segamat..
Cuti 2 minggu di kampung halaman..
1 minggu puasa
1 minggu raya
xsabar dh ni..
even rumah boleh la dikatekan dekat, tapi keinginan untuk balik bercuti tu membuak2 macam orang yang dh lame xbalik kampung je...hahahah..siyes!
hope perjalanan lancar..
AMIN!