Thursday, January 6, 2011

:: Agak-agak menganggur tu... ::

Assalamualaikum ..

Pagi tadi sungguh indah dan ceria.
(Ayat manis text akak Cik Alin pagi tadi soh bank in duit..huhu)

Petang pulak sungguh redup dan dingin..

ape kaitan ??
HAHA

Ok2..

Petang tadi kami (Cik Alin, Dayang, Jaja, Teha & Aina) pegi ke library untuk meminjam buku.Yela, takkan gi library nak jumpe librarian pulak ?
Huhuhu..

Dalam perjalanan menuju ke library, Dayang tibe2 bersuara seolah2 seorang pemandu pelancong.

"Ok, ini bangunan pejabat pendaftar yang baru. Kita sekarang akan menuju ke bangunan library...bla..bla..bla.. "

Kami tergelak mendengar

Jaja : Amboi suara sebijik pengacara !

Teha : X boleh bla la Dayang !

Cik Alin : Hahaha

Tibe2 Aina kate : Agak-agak menganggur tu kau apply la jadi keje jadi pemandu pelancong..

wakaka..satu keta gelak..

Dushh !!

Dayang terkena. 

Dah sampai library kami pinjam buku..

Masing2 xnak kalah..

Sorang minimum pinjam 4 buah tadi. Yang maximum 7. Dayang la tu. Xnak kalah tu !!

Guna mesin pinjam sendiri..

Lepas godeh2 mesin tu..

Da settle print resit..

then finish !

"Ok girls, lets go home ! "

Dayang lead..

Tibe2,

ti not ti not ti not..(macam bunyi ultraman yang tinggal 3 minit tu..)

ehh, kenapa ni ?

Dayang gelabah..

Tadi belagak sangat dia siap dulu..huhu

G kaunter check balik buku tu.

Rupenye ade buku yang x di detect..

Huahuahua..

Banyak sangat kau pinjam tu..

Cik Alin pun cakap 

"agak-agak menganggur tu kejelah kat library ni"

HAHAHAHA...

Nak tau kisah selanjutnye ??

4 comments:

dayangredzuan said...

ultramen dtg menyerang!!!!!
agak2 menganggur apply la jadi ultramen

Cik Alin said...

hahahaha...

ultraman kau je bunyi ti not ti not ti not..

agak2 menganggur tu tukarla bunyik lain...haha

boloq said...

agak2 menganggur tu, hah,lu pikir lr sndrik..hik2

Cik Alin said...

boloq..agak2 menganggur tu belah la tengah rambut tu...

hahahaha