Sunday, June 12, 2011

Tahun 3 sudah !

Assalamualaikum.

Haii, lame benor Cik Alin xmenaip kat belog ni. Asik menaip keybod untuk main game je. Hehehe. Cuti semester kan, Cik Alin pn kureng la menaip. Tapi sepatutnye cuti semester la banyak menaip ek. Apelaaaa.

Biar la. Belog saya ! Saya punye suke lah !

Misi untuk cuti sem banyak juge yang tercapai. Even ada yang tergendala itu ini, tapi alhamdulillah, semuanya OKAY !

Hari ni taip sebab risau jap lagi balik rumah sewa broadband xleh bukak. Yela, dah lame xbayor. Ngeh3...kat umah ade wifi. xpe makcik besah support ! Keh..keh..keh..

Esok hari ISNIN, 13 HB JUN 2011,
Maka Cik Alin akan ditabalkan menjadi pelajar  :

TAHUN 3
SEMESTER 6
DIPLOMA KEJURUTERAAN MEKANIKAL
UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA, 

wahahaha

itu pn kecoh !

Biar la. Belog saya ! Saya punye suke lah !

Alhamdulillah pointer sem lepas memberansangkan otak untuk lebih cemerlang dimasa akan datang. Huhuhu.

Semoga 2 sem akhir ni akan LEBIH dan LEBIH serta LEBIH ransangannya. Hahahaha..jangan double meaning OKAY !

Balik rumah sewa kejap lagi mak bekalkan sekotak KOPI BARLEY dan LOSYEN PATI HALIA dari SMARTHERBS ! Abang saya stokis, adik dia tukang kikis. Huahuahuahua...jangan marah abang man !

Em, nak cerita ape ek ?

Hmm..ntahla.

Haaa

Kat rumah sewa dah tambah 3 orang junior !

Tapi 2 orang senior dah pergi meninggalkan kami.

So, sekarang kat rumah sewa Al- Jannah ade 6 orang penghuni.

Cik Alin

Dayang

Jaja

Syira

kawan syira (dak kelantan)

kawan syira jugak (dak sabah kot)

syira n de gang ni la yang baru masuk.

Cik Alin still lagi jadi ceti yang baik kat umah tu.

Aduhh..malas2 pegang duit orang.

Hmmm

Lagi satu, sedih la pulak bila ade sorang membe kelas ni dia tukar tempat belajar. Even xrapat sebab dia lelaki, tapi kita dah lame kawan kan. Mintak maaf banyak2 la kawan kalau de salah silap.

Lepas ni dia study kat TATI

kos : Non Destructive Testing

Dia kate kos ni baru lagi kat Malaysia. Hope dia berjaya kat sana.

Ok, next mission nak kuarkan peluh banyak2 kat Parit Raja.

Saya rindukan trek stadium tu !!!

Harap lah kaki ni rajin nak berlari pasni.

Hihihi...

DO TAKE GOOD CARE CIK ALIN !


3 comments:

FiraHasan said...

suara saya merdu. sekian.

Cik Alin said...

ohhh..terima kasih

boloq said...

woit..jogging kew?? hak3