Saturday, June 25, 2011

Saya Jumpe ini ! Creative !



Congrats to all of u who create this awesome cute video ! Love it million time !

=)

Friday, June 24, 2011

12 hari untuk Mr C.P !

Assalamualaikum

Wahh..memang berabuklah teratak ku ini.
Dah lame xupdate nih !
Pemalas..pemalas..pemalas !!

Act, selalu bukak blog ni tp cursor ni xmau pegi dekat button new post la.
HAHAHA

Banyak kot nak luah kat blog ni. Tapi got no idea on how to type it. Blurr..

Ni Cik Alin nak bagitau kat kawan2 yang Cik Alin kene goda dengan Mr C.P.
Hemsem tau dia ! Tibe2 je dia cium Cik Alin ! Bukan satu je ciuman diberi. Banyak woooo...
Boleh kate seluruh anggota badan la dia cium.
Mr C.P ni kate dia nk spent time dengan Cik Alin untuk 12 hari je.
Mulai 15 hingga 26 Jun 2011.
Mak aihh..lame tu.
Dia kate kejap je, puas dia pujuk Cik Alin, merayu2..nasib xmeroyan.
Sampai la Cik Alin menitiskan airmata terharu bila tengok kesan ciuman dah banyak sangat.
Hohoho..
SAYA ADA PEMINAT OKAY !!


Tinggal 2 hari je lagi Cik Alin nk berpisah dengan  Mr C.P ni.
Ouh,,sedihnye.
Dia ni manje tau.
Kalau time cuace panas, dia main geletek2 lak..gatal Cik Alin dibuatnye.
Dia siap pesan, kalau xnak dia cium banyak2 lagi kene pantang makan.
Haiiyooo..demand sehh !
Xleh makan seafood la, xleh makan kicap la, xleh makan yang minyak2 la, xleh makan ayam la..
aii..kempunan nak makan GCB kat McD tu..
~ ~ ~ Sabo jela ~ ~ ~

Mr C.P ni kan memang banyak songehh..
Disebabkan dia la Cik Alin kene makan benda alah ni


Nasib la dapat free kat Pusat Kesihatan Universiti Tun Hussein Onn (PKU) tu kan..
Nak beli ?? Xde duit.
Cik Alin cek harga makanan jenama VIRLESS tu harga dia RM 139 fix !
xde duit..xde duit..
Mr C.P kate "takpe..takpe, i blanje"
OUhh,, terharu lagi.

Tapi sumpah lepas ni xnak jumpe Mr C.P lagi.
Dia ni kuat mengayat. Ayat nak manis jek ! haih !
Cik Alin tau lepas ni dia nk perayat insan2 sekeliling ku.
huahuahuhau
Beware la anda wahai warga UTHM..
Sape2 yang lom pernah spent time dengan Mr. C.P ni, siap sedia la.
Bukan janji, tapi pasti !
HAHA.
Gurauuu...
Ape2 pn..chill je.
Jangan dilayan sangat Mr. C.P ni.
Kalau dibelai, lagi mengada !
Buat xtau je.

Hihi..doakan Cik Alin cepat sihat ye !

p/s : Mr ChikenPox kirim salam kat korang. Ngeeeee..

Sunday, June 12, 2011

Tahun 3 sudah !

Assalamualaikum.

Haii, lame benor Cik Alin xmenaip kat belog ni. Asik menaip keybod untuk main game je. Hehehe. Cuti semester kan, Cik Alin pn kureng la menaip. Tapi sepatutnye cuti semester la banyak menaip ek. Apelaaaa.

Biar la. Belog saya ! Saya punye suke lah !

Misi untuk cuti sem banyak juge yang tercapai. Even ada yang tergendala itu ini, tapi alhamdulillah, semuanya OKAY !

Hari ni taip sebab risau jap lagi balik rumah sewa broadband xleh bukak. Yela, dah lame xbayor. Ngeh3...kat umah ade wifi. xpe makcik besah support ! Keh..keh..keh..

Esok hari ISNIN, 13 HB JUN 2011,
Maka Cik Alin akan ditabalkan menjadi pelajar  :

TAHUN 3
SEMESTER 6
DIPLOMA KEJURUTERAAN MEKANIKAL
UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA, 

wahahaha

itu pn kecoh !

Biar la. Belog saya ! Saya punye suke lah !

Alhamdulillah pointer sem lepas memberansangkan otak untuk lebih cemerlang dimasa akan datang. Huhuhu.

Semoga 2 sem akhir ni akan LEBIH dan LEBIH serta LEBIH ransangannya. Hahahaha..jangan double meaning OKAY !

Balik rumah sewa kejap lagi mak bekalkan sekotak KOPI BARLEY dan LOSYEN PATI HALIA dari SMARTHERBS ! Abang saya stokis, adik dia tukang kikis. Huahuahuahua...jangan marah abang man !

Em, nak cerita ape ek ?

Hmm..ntahla.

Haaa

Kat rumah sewa dah tambah 3 orang junior !

Tapi 2 orang senior dah pergi meninggalkan kami.

So, sekarang kat rumah sewa Al- Jannah ade 6 orang penghuni.

Cik Alin

Dayang

Jaja

Syira

kawan syira (dak kelantan)

kawan syira jugak (dak sabah kot)

syira n de gang ni la yang baru masuk.

Cik Alin still lagi jadi ceti yang baik kat umah tu.

Aduhh..malas2 pegang duit orang.

Hmmm

Lagi satu, sedih la pulak bila ade sorang membe kelas ni dia tukar tempat belajar. Even xrapat sebab dia lelaki, tapi kita dah lame kawan kan. Mintak maaf banyak2 la kawan kalau de salah silap.

Lepas ni dia study kat TATI

kos : Non Destructive Testing

Dia kate kos ni baru lagi kat Malaysia. Hope dia berjaya kat sana.

Ok, next mission nak kuarkan peluh banyak2 kat Parit Raja.

Saya rindukan trek stadium tu !!!

Harap lah kaki ni rajin nak berlari pasni.

Hihihi...

DO TAKE GOOD CARE CIK ALIN !