Saturday, February 11, 2012

Nice Meet You !

Assalamualaikum. 
Hai, jenuh la nk tunggu update belog ni. Tp kali ni nk cite tentang pertemuan yang indah.

First time Cik Alin jumpe my FB fren..kenal kat FB je.. almkalumla ..dua-dua berkongsi nasib yang sama..huhu Let me introduce my dearest NOR SHAHFIQAH...atau senang dikenali sbg IEKA.. dia ni banyak cakap orangnye..happy go lucky..suke bercerita n suke mendengar cerita.. Ieka ni tinggi , chubby, cute..n yang paling penting..i like her eyes..huhu. ieka jangan marah alin tulis sal ieka ni.. ni la ieka

kebetulan ieka duduk dekat je dengan segamat.
tibe2 plan nak ke segamat and terus ajak jumpe..
wow..memang pertemuan yang kita plan on the spot selalu je menjadi dari pertemuan yg kita rancang lame2 last2 xjadi. selalu cenggitu..first, kiteorang lepak2 makan dulu..sebab dah lapar kan ieka..hehe. mula2 nak pegi Domino's tapi ramai la plak. Then lepak kedai makan Mawa De Village, haa kat situ la kami bercerita itu ini, lama la jugak..lepas tu teman ieka cari kain nak buat baju..wow so sweet u ieka nak beli kain nak buat baju kurung sebab nak pegi p/o abe terap nnt..comel2.. last kiteorang pegi karok sesame lepas geram kat terminal segamat. nak tengok wayang dah x sempat..huhu.
btw, thanks a lot ieka...have fun with u that day.

Next customer plizz..

And lepas jumpe ieka, cik alin balik batu pahat and rancang nak jumpe lagi sorang kawan FB jugak ni. Geng baru la ni. Tadaaaaaa.. let me introduce my sweetest ZALENA...

Kami jumpe di BPMALL..wowowo..jumpe mak datin pulak..hehe..ops, jangan marah lena.
Lena ni pn banyak cakap jugak same macam ieka, huhu..kawan2 cik alin memang banyak cakap kebanyakkannya..xkan bisu pulak..hhuhu. lena ni pn happy go lucky, manje2 gitu..huhu 
Even jumpe lena kejap je, xsampai separuh hari pn sebb ade banyak bende nak setelkan minggu ni..
Mula2 temankan lena abiskan baucer buku 1M tu kat POPULAR. Lena ni punye semangat nak cari kamus bahasa Arab tapi hampehh..satu pn xdek. adoii.. mungkin dah abis. Then xtau nak beli ape..just cari2 buku n alat tulis yang boleh dibeli ..kan lena..last2, baucer hanya guna rm100 je..ok la tu kan. spent another rm100 kat tempat lena belajar pulak. banyak mase lagi nihh. then kiteorang lepak dekat rengit coffee.. borak2 cite tu, cite ni, memang xkering gusi la..sampai masa, lena kene jemput adik balik sekolah yek..times up la pastu kene balik umah masing2..

sangat happy that day..
nice to meet both of u dear, rase xpuas n nak jumpe lagi. insyaAllah p/o abe terap kite jumpe ye..
kalau ade jodoh, kite jumpe lagi. hehe

2 comments:

chenta fieka said...

hahahaha! bangga i sekejap...huhuhu..insyaallah ktew jmpew at p/o nanty..n ieka ad suprise for u all!!

Cik Alin said...

wow..ade suprise ke dear ? can't wait for it ! chayok2!