Monday, March 26, 2012

Kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan.

Assalamualaikum :)

Final exam untuk last sem diploma sudah setel.
Sekarang tunggu masa nk L.I (Latihan Industri) je.
Tempat L.I kat Segamat je.
Mak xbagi pegi JB, jauh, risau aku kene culik..err yeke..padahal risau duit dia habis aku buat belanja kot. hehe
Xpela, duduk rumah lebih selamat, dan pastinya makan minum anda terjaga.
InsyaAllah.

Btw, nak cerita pasal program bulan April ni.
Cik Alin dan kawan2 merancang untuk pergi ke PUSASDA, Port Dickson.
Untuk menyaksikan upacara perbarisan tamat latihan Parajurit Muda di sana.

Alhamdulillah setakat ni plan berjalan lancar, ada membe nak follow.
And the best thing is, my lovely sister nak bawak pergi sane. (kalau dia bace mesti dia loyer)...haha

Hope la menjadi, ramai kawan2 Cik Alin nak jumpe kat sane yang kiteorang kenal kat FB ni tapi xpernah jumpe lagi.
So kat sane la kiteorang nk bertemu mata, beramah mesra.
Bukan hanya rancak sembang di FB okay.
No no no.
Hehe..xsabar nak jumpe kalian semua.

Ekin + Faris
Eika + Iedan
Lena + Syafiq
Yas + Fadri
Ja + Nuar
Nana + Syam
Ct + Jeff
Wie + Mie

InsyaAllah kalau ade jodoh kite jumpe kat sane.
Ok guys, 12 hari je lagi.
See ya !
Aminn

3 comments:

dayangredzuan said...

counting the days

Cik Alin said...

yaa..

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12...
hoyeahhh

ngeeee

yy said...

wah, terharu berada dalam senarai. :P