Wednesday, July 25, 2012

Abang sayang Adik

Assalamualaikum

Rindu dekat abang yang berada nun jauh disana..

Di mana?

Jubail, Ash Sharqiyah.. kat Arab Saudi lerr..

Sebelom Cik Alin berjuang bulan 9 ni..

Terfikir macam mana nak dapatkan penaja-penaja rasmi untuk tampung study dengan perbelanjaan harian ni?

Kita tak pandai, nak apply biasiswa rasa macam tak layak jeeee...

So, try guna medium FB...ekekeke..


Nak tau dia respon ape? Haaaa...


Haa..bace yang first skali tu..

Nampak tak? Permohonan diluluskan.. hahahaha

Tapi ade lagi ..

Ade bau2 tak puas ati pulak bila cik alin bace komen membe sorang ni




Perghhh.. apis nak bagi moto kat icai... ni boleh jadi kes amuk ni.. hahaha...

Ehh, korang jangan cakap cik alin mengambil kesempatan dalam kesempitan lak,

memang abang cik alin dah janji nk tolong.. kat fb tu saje2 je remind kat dia.. ekekeke...

Miss u much bro !

Monday, July 23, 2012

Kawan..fahamkan ini.

Assalamualaikum.

Aku ingin berkongsi isi hati ini.
Bacalah jika mahu,
andai diri ini tersilap,
maafkanlah..aku hanya ingin berkongsi.

Kawan ada disekeliling kita
tak kiralah dah lame kawan ke, baru 5 minit tadi kenal ke, itu semua kawan.

Kawan juga manusia
sama seperti kita yang saling memerlukan kawannya disaat suka dan duka.
Kawan sebagai peneman, tempat kita meluahkan rasa, dan kadangkala kita sering berbalah dengannya.

Hmm
Ape yang aku rasakan semasa berkawan?
1001 rasa aku dah telan

Bila dah berkawan,
secara automatik kita akan bergembira dengannya,
saat tu kita mula mengenali orangnya,
kebanyakannya saat gembira hanya dikongsi dengan kawan
tapi bila kita bersedih, ada kawan yang masih disisi, dan ada juga yang lari kerana tak sanggup mendengar derita hati ini.

Aku suka berkawan
tapi kenapa ade sesetengah orang susah nak dibuat kawan?
hmm adakah mereka memikirkan darjat?
haishh

sekarang aku dah banyak hilang kawan
ye..tanpa aku sedari ramai kawan ku yang tidak aku ketahui dimana mereka.
sedih :'(

dan aku pasti ramai juga sedih dengan sikapku.
ye..aku memang suka berkawan.
dan ada ketika aku membuat mereka marah, benci, dan bosan dengan diri ini
tapi sebenarnya disaat ini aku seperti kehilangan semangat.
hanya yang rapat sahaja mengetahui keadaan diri ini
kadang-kadang aku marah mendadak,
kadang-kadang aku rasa mereka menyemak
kadang-kadang aku rasa aku nak cari kawan lain
kadang-kadang aku rasa nak sayang mereka
kadang-kadang aku rasa nak panggil mereka dekat dengan aku

ahh, kadang-kadang je.
sebenarnya aku mengalami masalah emosi.
ada sebabnya.
doakan lah aku menjadi yang lebih baik.

kepada semua kawan-kawan
aku sedih aku nak sambung degree ni aku kehilangan kawan rapatku
diorang semangat aku..hmm baru rasa diorang tu semangat aku bila diorang xde.
demit !
aku sayang korang !
:'(


Sunday, July 15, 2012

Asyik - Version Kawan Saya

Assalamualaikum.

Saje nak upload lagu ni.

Kawan baik Cik Alin yang nyanyi.

Thanks coz share dengan aku.


Tajuk Lagu : Asyik

Penyanyi : Hazrin

Penyanyi Asal : Damasutra

Enjoy it guys !



Friday, July 13, 2012

Ini Yang Saya Nantikan

Alhamdulillah.. Peluang datang sekali.

Pagi JUMAAT yang Indah, redup, dan nyaman...


Tuesday, July 10, 2012

Malas

Assalamualaikum.

Malasnye nak update..
Nanti2 la.

Ade cerita best punyee...

TUNGGU...