Wednesday, July 25, 2012

Abang sayang Adik

Assalamualaikum

Rindu dekat abang yang berada nun jauh disana..

Di mana?

Jubail, Ash Sharqiyah.. kat Arab Saudi lerr..

Sebelom Cik Alin berjuang bulan 9 ni..

Terfikir macam mana nak dapatkan penaja-penaja rasmi untuk tampung study dengan perbelanjaan harian ni?

Kita tak pandai, nak apply biasiswa rasa macam tak layak jeeee...

So, try guna medium FB...ekekeke..


Nak tau dia respon ape? Haaaa...


Haa..bace yang first skali tu..

Nampak tak? Permohonan diluluskan.. hahahaha

Tapi ade lagi ..

Ade bau2 tak puas ati pulak bila cik alin bace komen membe sorang ni




Perghhh.. apis nak bagi moto kat icai... ni boleh jadi kes amuk ni.. hahaha...

Ehh, korang jangan cakap cik alin mengambil kesempatan dalam kesempitan lak,

memang abang cik alin dah janji nk tolong.. kat fb tu saje2 je remind kat dia.. ekekeke...

Miss u much bro !

6 comments:

azalinda said...

Haa...apis nk .bg duit ? Bestnye..

azalinda said...

Gmbr apis tu... mcm kenal je keta tu...

Cik Alin said...

kak inda, ni la masenye mintak claim.. hehe

Cik Alin said...

tu kereta toyota passo..kat arab tu..

azalinda said...

Ooh..ye .ke..hehe prasan la plak ..

Cik Alin said...

perasan kereta dia la tu..huhu