Wednesday, March 28, 2012

Sorry. Please delete my number !

Assalamualaikum !


Haa, minggu ni dan minggu sebelum2 ni memang agak panas la bagi Cik Alin.
Sebab??
Ade je no xkenal masuk.
And and and!!

Kebanyakkannya cari Mr. William !
Hoii sape la Mr. William nih. Suke2 hati je bagi nombor Cik Alin kat customer dia.
Adoii paneh2!!

One more thing, semua yang call tu datang dari syarikat2 yang berbeza.
Untung la my number ni penting tau untuk urusan bisness! huh!

Ade satu call tu Cik Alin dh geram sangat :

He : Hello, can i speak to Mr William.
Me : Sorry wrong number. Btw, where did u get my number ha?! Everyday people call me n ask for Mr William. Everyday okay !
He : Ouh, really? I'm sorry miss. Previously, i have contact Mr William with this number. and he use this number.
Me : But this is my number okay. not Mr William!
He : Ok miss. i'm sorry again.
Me : and one more thing, please delete my number! Thanks!

nampak x kite geram? nampak takkk??
Pastu Cik Alin terus end call. Hampeh betol. nk tukar nombor, sayang pulak. hurmm.

Geram ni geram !

Monday, March 26, 2012

Kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan.

Assalamualaikum :)

Final exam untuk last sem diploma sudah setel.
Sekarang tunggu masa nk L.I (Latihan Industri) je.
Tempat L.I kat Segamat je.
Mak xbagi pegi JB, jauh, risau aku kene culik..err yeke..padahal risau duit dia habis aku buat belanja kot. hehe
Xpela, duduk rumah lebih selamat, dan pastinya makan minum anda terjaga.
InsyaAllah.

Btw, nak cerita pasal program bulan April ni.
Cik Alin dan kawan2 merancang untuk pergi ke PUSASDA, Port Dickson.
Untuk menyaksikan upacara perbarisan tamat latihan Parajurit Muda di sana.

Alhamdulillah setakat ni plan berjalan lancar, ada membe nak follow.
And the best thing is, my lovely sister nak bawak pergi sane. (kalau dia bace mesti dia loyer)...haha

Hope la menjadi, ramai kawan2 Cik Alin nak jumpe kat sane yang kiteorang kenal kat FB ni tapi xpernah jumpe lagi.
So kat sane la kiteorang nk bertemu mata, beramah mesra.
Bukan hanya rancak sembang di FB okay.
No no no.
Hehe..xsabar nak jumpe kalian semua.

Ekin + Faris
Eika + Iedan
Lena + Syafiq
Yas + Fadri
Ja + Nuar
Nana + Syam
Ct + Jeff
Wie + Mie

InsyaAllah kalau ade jodoh kite jumpe kat sane.
Ok guys, 12 hari je lagi.
See ya !
Aminn