Sunday, October 7, 2012

21 FOR ME

Assalamualaikum.

Tanggal 7 Oktober 2012,
genaplah umur Cik Alin kepada angka 21.

Alhamdulillah, masih lagi bernafas dan diberi kenikmatan hidup oleh Allah.

Tapi pada hari ahad yang indah ni jugak la Cik Alin kene siapkan assignment. Dah buat appointment dengan seorang usahawan tempatan di Segamat. Kene temu ramah beliau di kedai / syarikat beliau (PAU PUTRA).

Alhamdulillah jugak, sesi temu ramah berjalan dengan lancar. Yang menjadi tulang belakang untuk menyiapkan tugasan ni ialah akak Cik Alin , kak kili. Terima kasih banyak-banyak sebab dia yang handle kan semua appointment, dia jugak yang bagi cadangan untuk temu ramah kawan dia ni. Terima kasih jugak dekat kawan baik @ anak saudara, farhan yang sudi meneman Cik Alin pegi buat temu ramah dan jadi cameraman tadi. hehe. Thanks a lot guy!


Di hadapan kedai kek :D

Tanpa disedari, rupanya Kak Kili siap tempah kek dengan owner kedai ni. Wahh really2 appreciate even before sampai kedai ni kak kili ada tanya,
"kau suke warna pink x?"
dengan selamba nye menjawab,
"eee..TAK SUKE"

and FINALLY....

she bought me THIS !

Strawberry Cheese
Ya Allah, cantiknye kek ni. Teringat pertanyaan dia pasal warna tu, mungkin buat dia kecik ati, tapi bile tengok kek ni, terus menunjukkan muka yang sangat puas hati dan terharu. Tak bermakna saya xsuke warna pink, tapi saya xmakan. Strawberry is one of my favourite fruit ! Terima kasih banyak-banyak kak kili.
 :')



This is the first hadiah yang Cik Alin dapat pagi tadi. Selain ucapan dari kawan-kawan, ni la salah satu pemberian yang Cik Alin takkan lupe sampai bila-bila. Terima kasih farhan sbb sudi bagi hadiah. Mase birthday kau aku xbagi pape pun selain wish kan :(

Terima kasih Farhan

My beautiful day is everyday. But my wonderful day is when everyone wish for our blessed. Terima kasih mak, terima kasih abah, terima kasih abang, terima kasih akak, terima kasih adik, terima kasih kawan-kawan.

Semoga hidup kita semua diberkati Allah. Aaaminn InsyaAllah :D