Thursday, July 3, 2014

Cuti Sem II Tahun 3

Assalamualaikum.

Hehe..see baru nak update.

Kenapa mood nk menaip kelaut ni? Kembalilah ke mari.

Apa kabar blogger semua? Mesti sihat belake ni. Alhamdulillah.

Ni dah mcm setahun sekali lak update blog. Lame benor mood nk sampai.

Sebelum tu Cik Alin nak ucapkan Salam Ramadan Al Mubarak. Mohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.

Now Cik Alin sedang menjalani Latihan Industri di JKR Segamat. As usual, kalau praktikal mesti kat hometown. Dekat dengan rumah.

Btw, this time still duduk bengkel lagi. Baru berangan nak feel2 duduk dalam office, tp apakan daya, layak pulak kann?? Kalau mekanikal memang ke bengkel la kakyongg..

Best ke x? Hmm best kott.. Awal lagi nak jugde. Tapi melihat kepada perancangan dari pihak JKR kepada latihan kami, nmpaknye semakin hari tugas semakin mencabar. Demi ilmu, kaut je semua. Jangan mengeluh !

Biar orang tgk aku buat kerja mcm tecknician, tp buat ape peduli pandangan orang?? Yang penting ilmu. Ilmu! Haa tu lah kata-kata semangat dari chief aku kt bengkel tu. Chief aku kuat maki siot.. Tapi setakat ni aku xbederau lagi bile dia jerit2...hehe. Demi ilmu kan. Marahla, gua ok !

Kata2 semangat untuk diri sendiri :



Bak kata kawan aku, HIDUP TERLALU SINGKAT UNTUK STRESS. So enjoy jela dengan ape yang kita buat.

Aku happy, selesa, xstress pon sepanjang praktikal ni. Brother2 kat sane semua sporting kecuali chief aku. Hahaa..xpe demi Ilmu ! Hehe.

Toodle !