Sunday, July 24, 2016

Research Student

Assalamualaikum.

Sekian lama tinggalkan tempat lepak ni.. ape khabar reader?

Setelah sekian lama xupdate, ni nak bagitau sesuatu yang biase je. hehe

Aku masih bergerlar PELAJAR. Masih BELAJAR. InsyaAllah nak jadi orang TERPELAJAR. kih..kih..kih..

Belajar kat mana??

Haish, mane lagi? UTHM laaa.. malas la nk cross another boundry.. Kalau boleh nak dekat dengan family je, Sebab abah dah xde, kesian mak. Walaupun kat rumah tu ada abang, kakak, & adik, i know dia lonely jugak tu. Thats y kalau boleh, setiap minggu akan pulang ke kampung. Biarla orang cakap "kau ni asik balik je"... haah... hobi kan...

I'm doing research on membrane for water treatment. Kalau la Allah izinkan aku jadi pakar dalam bidang membran ni, bersyukur yang amat !

Masih berbaki setahun, insyaALLAH untuk habiskan MASTER ni...

Kalau ada rezeki, insyaALLAH nak sambung lagi. Doakan aku!

Now waiting for my convocation day...for Degree...

OKTOBER....AKU TUNGGU MU DATANG....

Ok...byeeeee

No comments: